Szombathelyi Televízió

Kőszegről is mi...Kilátó - 60 perc Kőszegen

2005. április 22., 09:58

Április elsejétől újabb - kellemes - feladattal gazdagodott az SZTV - addig sem túl kevés - munkája és tevékenységi köre. A kőszegi képviselő testület - miután néhány próbaadásból meggyőződhetett arról, hogy televíziónk igényes, minőségi munkával képes és tudja kielégíteni az általa és nem utolsó sorban a lakosság által támasztott követeléseket és igényeket, úgy döntött, hogy az SZTV-t bízza meg a kőszegi adások készítésével - is.

Mindezt természetesen örömmel vállaltuk, hiszen regionális szerepünk kiteljesítéséhez az ilyen irányú építkezés is elengedhetetlen.

Április elsején aláírtuk a szerződést, amely alapján a jövőben híradóinkban hangsúlyosan - illetve az eddiginél kiemeltebben foglalkozunk a kisváros történéseivel és híreivel. Szerződésünk van arra is, hogy a város minden hónap utolsó keddjén megtartott közgyűlését rögzítjük, s azt szombaton felvételről közvetítjük. Ugyanígy minden hónap első szerdáján este fél 8 órától fél 9 óráig gyártunk és sugárzunk egy Kőszegről, a város életéről szóló magazint.

Ezek a kötelezettségek szerepelnek a megállapodásban, amelynek örömmel teszünk eleget. Nem csak azért, mert a kívánt regionális szerep eléréséhez ezzel újabb lépést tettünk, hanem azért is, mert a kőszegi városatyák döntése visszaigazolás számunkra, hogy munkánkat magas színvonalon végezzük. Ezért is tesszük örömmel.