Hírek

Vízicsata a Fő téren

2011. június 23., 12:05
Senki sem maradt  szárazon a szombathelyi Fő téren. A város Diákönkormányzata ugyanis rendhagyó nyárindító programot szervezett. Vízicsatára várták a fiatalokat. A szokatlan programra csak a boltok nem voltak felkészülve: a szervezők felvásárolták az összes vízipisztolyt.
Vízicsata a Fő téren

Volt aki, vízipisztoly helyett víziágyúval érkezett a Fő térre. A rekkenő hőségben forrt az indulat, így sokan már azelőtt eláztak, hogy megkezdődött volna a csata.
"Mi csak odamentünk, hogy feltöltsük a fegyvert, de a fiúk megtámadtak, és már nem tudtunk védekezni. Sajnos. Főleg, hogy nekik kétszer akkora vízipisztolyuk volt."
Közel 200 fiatal gyűlt a Fő térre. A MiNdLessDate zenekar adta meg a hangot a bulihoz. Aztán kiosztották a szervezők a vízipisztolyokat, amelyeket a csata résztvevői a szökőkútból töltöttek meg.
Water Square!
Szombathely Diákönkormányzata először rendezte meg a rendhagyó vakációnyitó programot, hogy a diákok együtt ünnepeljék a nyár kezdetét.


Németh Márk diákalpolgármester
Az eredeti terv 200 vízipisztoly volt. Az internetes oldalon ugyanis 180-an jelentkeztek. Végigjártuk a boltokat, de csak 130 vízipisztolyt tudtunk venni.
 
 
Ez persze nem okozott gondot, sokan ugyanis felkészültek a csatára.


Kiss Viktória
Készültem, tudtam, hogy nagyszabású rendezvény lesz.
 
 
A vízicsata a rekkenő hőségben a vártnál is nagyobb tetszést aratott, így a szervezők azt ígérik, a nyári szünet végén és a szeptemberi diáknapokon is rendeznek hasonló összecsapást a Fő téren.