Hírek

Véget ért a versenyszezon Gadó András számára

2011. október 13., 17:21

A szombathelyi sportoló idén 22 erőemelő, illetve erős ember viadalon indult el, s ezek nagy részén dobogós helyezést ért el.

Véget ért a versenyszezon Gadó András számára

A Hévízen rendezett erős emberek országos bajnokságával ért véget az idei szezon Gadó András számára. A Galaxy Fitness SE-Rostfa 01 versenyzője a -105 kilogrammos kategóriában a hetedik helyen végzett, s így nem sikerült kvalifikálnia magát a világbajnokságra. A szombathelyi sportoló a viadalon több technikai hibát vétett, s így hiába volt kitűnő fizikai állapotban, nem tudott beleszólni az érmes helyezésekért zajló csatába. Bosszankodni azonban semmi oka sincs a vasi erős embernek, ugyanis remek évet tudhat maga mögött.

Gadó András, Galaxy Fitness SE-Rostfa 01
Maximálisan elégedett vagyok. A vége egy kicsit jobban is sikerülhetett volna, de idén abszolút bajnoki címet nyertem az erőemelés junior korosztályában, majd az Európa-bajnokságon egy bronzérmet sikerült szereznem.

Gadó András számára most némi  pihenő, regeneráció következik. Aztán pedig elkezdi a felkészülést a tavaszi erőemelő versenyekre, amelyeken természetesen már a felnőttek között indul majd. Emellett, mintegy kiegészítésként az erős emberek viadalaira is alapoz majd, nagy hangsúlyt fektetve a technikára is.