Hírek

Több mint két hónapja nem talál legyőzőre a Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata

2022. november 28., 19:15

A bajnoki címvédő a visszafogott kezdés után gólzáporos sikerekkel zárkózott fel a tabellán, újra nyílttá téve az alapszakaszt. Juanra Calvo tanítványaira most megterhelő időszak vár, hiszen két hét alatt négy tétmérkőzést vívnak.

Több mint két hónapja nem talál legyőzőre a Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata

A visszafogott szezonkezdet után ismét magára talált a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttese. A nemzetközi kupaküzdelmek mellett a honi bajnokságnak címvédőként futott neki a vasi csapat, amely idén a kupatrónt is szeretné ismét elfoglalni. A Juanra Calvo irányításával készülő szombathelyiek játéka látványosan feljavult az utóbbi hetekben. A Haladás védekezése sokkal hatékonyabbá vált, és az ellenfél kapuja előtt egyre eredményesebbek a támadók. Szeptember 9. óta nem tudták legyőzni a vasi zöld-fehéreket, akik keményen dolgoznak, hogy idén is megőrizzék bajnoki elsőségüket.

Dróth Zoltán - csapatkapitány, Haladás VSE
- A szezont nem úgy kezdtük, ahogy szerettük volna, voltak sérültjeink is, de úgy érzem, hogy most már helyreállt a rend. Tényleg a csapaton belül is minden rendben van és nemcsak sok gólt rúgunk, hanem úgy gondolom, hogy a csapatjáték is rendben van. S igen, rengeteg munka van benne, rengeteget dolgozunk - külön is akár.

Az eredményes menetelésnek köszönhetően a Haladás már a negyedik helyen áll, és elérhető közelségben van két legnagyobb riválisa, a második Berettyóújfalu valamint a listavezető Veszprém is. Hétfő este Kecskemétre látogat a szombathelyi csapat, amely egy győzelemmel már dobogóra is felléphet a játéknapot követően. Ősszel már találkozott egymással a két gárda, a Haladás Sportkomplexumban 4-4-es döntetlen lett a vége. Feszített tempóban kell játszania a zöld-fehér futsal csapatnak, amely két hét leforgása alatt négyszer is pályára lép. A kecskeméti kiruccanást követően csütörtökön már a tabella élén álló Veszprémet fogadják Dróth Zoltánék, akik visszavághatnak az első mérkőzésen elszenvedett 7-3-as vereségért.