Hírek

Több mint 100 kiváló versenyeredményt jutalmaztak

2024. június 13., 09:38

Megyei és országos tanulmányi versenyeken sikerrel szerepelt tanulókat jutalmaztak idén is a Gothard Jenő Általános Iskolában. A büszke szülők és tanárok megtöltötték a Savaria mozi nagytermét a “Gothard Csillagok” gálán, ahol az iskola minden hatodik diákját emléklappal köszöntötték.

Több mint 100 kiváló versenyeredményt jutalmaztak

„Szita, szita péntek, szerelem csütörtök, dob szerda”

A kisiskolások szereplése is színesítette a Gothard Csillagok idei gálaműsorát. Ötödik alkalommal rendezték meg a nagyszabású díjátadót, amikor nem a tanévzárón, hanem külön köszöntik a záruló tanév legsikeresebb diákjait. A mozi nagytermében fértek el az elismert tanulók és szüleik, valamint pedagógusaik, akik sok odafigyeléssel indították el diákjaikat a sikerek útján.

Fodor István igazgató, Szombathelyi Tankerületi Központ

“Hiszen ezeket a nagyon tehetséges fiatalokat felkészült, lelkiismeretes, szívvel, lélekkel a pedagógiai munkának élő pedagógus kollégák fedezik fel és segítik, kísérik az úton.”

A 2023/24-es tanév a matematika és a sport területén hozott kiemelt sikereket a Gothard iskola diákjai számára, de művészeti versenyeken is kiemelkedően szerepeltek.

Nagyné Tancsics Ildikó igazgató, Gothard Jenő Általános Iskola

“A kiváló versenyeredményt elért tanulókat jutalmazzuk, akik nagyon szép helyezéseket értek el a különböző tanulmányi, sport és művészeti versenyeken. Az idén a megyei dobogós és országos tanulmányi verseny eredményeket elért tanulókat jutalmazzuk, 106 tanulót, akik névre szóló érmet kapnak ajándékba.”

A szerda esti gálaműsor alkalmával a hatalmas mozivásznon láthatták viszont sikereiket a gyerekek, akik „Büszkeségünk emléklapot” vehettek át az ünnepségen.