Hírek

Tízgólos meccsen nyert a Haladás futsalcsapata

2021. január 12., 16:27

A zöld-fehérek a szünetben még hátrányban voltak, de a második félidőben megfordították a Kecskemét elleni bajnokit. 4 és fél perccel a mérkőzés vége előtt megtörtek a vendégek.

 

Tízgólos meccsen nyert a Haladás futsalcsapata

Hosszú szünet után igazi rangadót játszott a Haladás VSE futsalcsapata, a még veretlen szombathelyiek a harmadik helyen álló Kecskemét együttesét látták vendégül az év első NB I-es bajnokiján. 18:06 - A Hali kezdte jobban a derbit, egy lecsípett labda után Sipos robogott végig, majd kihagyhatatlan helyzetbe hozta a brazil Darrieert, egy-nulla. 15:46- Bő négy perc játék után egy szabadrúgás-kombinációval egyenlített a Kecskemét, a vendégek csapatkapitánya Mánya Szabolcs lőtte ki a rövid alsót. 13:48- Nem csak egalizált, fordított is a Kecskemét, előbb Szimics talált be a kapu torkából, 2:44 - majd tíz perccel később Mánya tízméteressel növelte 3-1-re a vendégek előnyét. 2:00- Az első félidő hajrájában Dróth Zoltán szabadrúgásból bombázott a kapuba, de a szünetben így is a Kecskemét vezetett 3-2-re.

A térfélcserét követően újra kettőre növelte előnyét a kékmezes vendégcsapat, Simic egy parádés lövőcsellel két hazai játékost küldött el és a félig üres kapuba lőtt, 4-2. 12:43- Innentől aztán beindult a Haladás-henger: egy labdaszerzés után Dávid Richárd egy találatra csökkentette a különbséget, 7:46- majd Darrieer bombagóljával egyenlítettek a szombathelyiek. 4:35- Nem volt megállás, folyamatosan rohamozott a Hali, négy és fél perccel a vége előtt Horváth Péter fordított és ezzel teljesen megtört a vendégcsapat. A pontot az i-re Dávid Richárd tette fel, a válogatott játékos kihasználta a Kecskemét hibáját és beállította a végeredményt. A Haladás a második félidőben fordított és 6-4-re megnyerte a hazai rangadót.