Hírek

Strandröplabda emléktornák Szombathelyen

2022. augusztus 04., 18:53

22. alkalommal rendezik meg Szombathelyen a Kovács “Kokó” Tibor- és másodszor a Bedőcs György Strandröplabda Emléktornát. Az utánpótlás és a felnőtt korosztály számára kiírt versenynek a Termálfürdő ad otthont péntektől vasárnapig.

 

Strandröplabda emléktornák Szombathelyen

A strandröplabda ünnepének is tekinthető az augusztus első hétvégéjén rendezendő két torna, amely valamennyi korosztály számára lehetőséget biztosít a versengésre. A Szombathelyi Termálfürdőn az elmúlt hetek során a sportbarátok már próbára tehették a tudásukat a Termál Kupa első két állomásán. Ezúttal pedig két emléktorna szolgálja ki a játék öröméért érkezőket.

Kolesánszky György - szervező
Augusztus 5-én a Bedőcs György Emléktorna lesz, azzal a teljes utánpótlást megpróbáljuk megmozgatni akármilyen szinten is - vegyesben, egyénileg, nőiben. Utána másnap hatodikán lesz a Kokó, Kovács Tibor Emléktorna a huszonkettedik és akkor úgy lesz, hogy ugyanúgy női páros-férfi páros és vasárnap meg a vegyes. Valamint pénteken a gyerek utánpótlás torna után lesz egy ilyen öregfiúk - veterán, nők, férfiak - összejönnek és egymással kicsit játszadozunk, utána meg jót eszegetünk.

Az elmúlt évek során már hagyománnyá és népszerű programmá vált a Kovács Kokó Tibor Emléktorna. Már nemcsak a környező városokból, hanem a fővárosból és a Balaton-felvidékről is érkeznek csapatok. Az utánpótlás korosztály számára kiírt Bedőcs György Emléktornát másodszor rendezik meg, amely az igazolt gyermekkorú versenyzőknek szól, és segíti a ráhangolódást a közelgő felkészülési időszakra. A rendezvény pénteken délután kezdődik és vasárnap kora este ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul.