Hírek

Sopronban a helyed!

2010. június 09., 19:56
Ha még nem tudod, hol töltsd a hónap utolsó és július első napjait, ha egy helyen akarod látni és hallani a nemzetközi és a hazai zenei élet legmarkánsabb zenészeit, akkor neked Sopronban a helyed!
Sopronban a helyed!

A 18. VOLT-fesztivál kezdőnapján ugyanis a húrok közé csap kedvenc rapgengszterünk, Ganxsta Zolee és a Kartel, a siófoki Blokk házibuli-zenekar, de a Tesco Disco DJ-ire is számíthatsz, ha hajnalig tartó mókát keresel.

Az igazi fesztiválhangulat megalapozásaként érkezz a VOLT-vonattal vagy a Tisza Busszal a Lővér-kempinghez június 29-én, hiszen ebben az esetben nemcsak hogy már az utazással kezdetét veszi a jókedv megalapozása, de nem maradsz le az ajándék tál bográcsgulyásról sem.

És akikért még érdemes jegyet váltani: a britek delegáltjai között ott találjuk a bandát, akinek a Vodoo People-t köszönhetjük: a The Prodigy, de a drum and bass vonalat erősítő ANDY C és MC GQ showja után a progresszív elektronikus zene meghatározója, a Massive Attack is biztosan megmozgatja majd az érdeklődőket. Az igazi lounge-hangulatot a bécsi Kruder & Dorfmesiter páros biztosítja, de mellettük ott lesz még Sopronban a hihetetlenül tehetséges Parov Stelar is zenésztársaival.

A magyar felhozatal sem kevésbé gyenge, hiszen a gyakorlott fesztiválozó számára elképzelhetetlen a VOLT a Quimby, a PASO, a Zagar, vagy akár Tankcsapda mindent átható jelenléte nélkül. Fellép még Ákos, a BËLGA, az Omega, a Quimby, Péterfy Bori & Love Band, a Magna Cum Laude és az idén búcsúzó Kispál és a Borz. Mellettük igazi zenei kuriózumok, VOLT Színház és Szabadegyetem, valamint Dumaszínházas poénőrület (Hadházi László, Lorán Barnabás, Belliczai Balázs, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter, Badár Sándor, Dombóvári István) és soproni borokat kínáló borfesztivál is várja a kilátogatókat. Megéri? Megéri!

Forrás: www.graffiti.hu