Hírek

Sakura 2010 - Ataru Taiko Szombathelyen

2010. április 13., 16:12
Szombathelyen koncertezik az Ataru Ütőegyüttes. A Sakura 2010 - Ataru Taiko április 17-én 19.00 órától lép fel az Agora Művelődési és Sportházban. A belépés díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Sakura 2010 - Ataru Taiko Szombathelyen


A koncerten elhangzó művek betekintést engednek a szigetország lenyűgöző világába és a színpadi produkció egyfajta történelmi, kulturális keresztmetszetet ad vagy épp utazásra csábít. Olykor feszültséget kelt, míg másutt teljesen ellazít és megnyugtat, esetenként történetet mesél el vagy épp mosolyt csal az ember arcára és bár különálló részekre, művekre tagolható az előadás, végül mégis egységes képet alkot, összeáll egy egésszé, épp úgy, mint egy emberi élet, annak örömeivel és viszontagságaival együtt.

A folyamatosan változó színpadkép is ezt erősíti, mintha más és más helyszíneken kalandozna a társulat és néző egyaránt. A látvány pedig önmagáért beszél… a díszlet, a fellépők ruházata és a részletesen kidolgozott koreográfia lebilincselő élményt nyújt. Ebből a sokszínűségből születik meg az a lelki feltöltődés, melyről időről-időre beszámolnak az ATARU TAIKO ütőegyüttes koncertjeinek látogatói.