Hírek

Nagy volt az érdeklődés a Stromfeld családi napon

2024. június 06., 23:44

Nagy volt az érdeklődés a Stromfeld családi napon, amit tegnap tartottak a lakótelep sportpályáján. Előadások, arcfestés, érzékenyítő- és sportos programok várták az érdeklődőket. A nap végén értékes tombola nyeremények találtak gazdára.

Nagy volt az érdeklődés a Stromfeld családi napon

Az Agora elektromos kisautókat, a Fekete István Állatvédő Egyesület kiskutyákat hozott a Stromfeld családi napra.

A vakok és gyengénlátók érzékenyítő játékokkal várták az érdeklődőket, a bohócdoktor pedig a gyerekek kedvenc állatát hajtogatta lufiból. Érdekes sporteszközöket is ki lehetett próbálni. Volt szlalompálya, gólyaláb és elektromos gördeszka is. Finomságokat is lehetett kapni: cukorkát és különleges desszerteket kóstolhattak az édeklődők. Tombolával is készültek a családi nap alkalmából.

Bokányi Adrienn - önkormányzati képviselő

“Alapvetően itt arról van szó, hogy a Stromfeld-lakótelepen van egy úgy gondolom, hogy jó, fiatalos közösség, akik szívesen kihozzák ide a gyerekeiket,szívesen jönnek össze, de picit tovább mennék, mert egyébként a választókerület további részén, mondjuk a 11-es Huszár út környékén, vagy akár, hogyha pont a Donászy Magda óvodát nézzük, akkor vannak még olyan közösségek, ahol tényleg sok a gyerek és sok a fiatal, nekik szerettünk volna valami kis kultúrát, kellemes kikapcsolódást és programlehetőséget biztosítani itt.”

A családi napon a Donászy Magda Óvoda kis ovisai is felléptek.

A programot eredetileg múlt héten tartották volna, az esős idő miatt halasztották szerdára. A lakótelepen élők szívesen vettek részt a programon. Nagy volt az érdeklődés.

Fisliné Mária

“Itt lakunk a Stromfelden 36 éve, és úgy gondoltam, hogy a kisunokámat mindenképpen kihozom erre a programra.”

Csordásné Major Andrea

“-Itt lakunk, és úgy gondoltuk, hogy kijövünk, megnézzük, hogy milyen érdekes programok vannak.

Eddig mit találtak érdekesnek?

Az ugrálóvárat, a kisautókat, a kiskutyákat megnéztük.”

A sikerre való tekintettel a tervek szerint jövőre is megszervezik a Stromfeld családi napot.