Hírek

Meglepetést szeretne okozni az SZKKA

2021. április 06., 14:00

Az élvonalban maradásért küzdő szombathelyi kézislányok a papíron jóval esélyesebb DVSC orra alá törnének borsot az Aréna Savariában.

 

Meglepetést szeretne okozni az SZKKA

Másfél héttel ezelőtt fontos győzelmet szerzett a bennmaradásért zajló küzdelemben a Hungast Szombathelyi KKA NB I-es kézilabda-csapata. A szombathelyi kézislányokra szerdán újabb nehéz mérkőzés vár, a tabella első feléhez tartozó DVSC SCHAEFFLER csapatát látják vendégül a K&H Liga 18. fordulójában.

Marosán György - vezetőedző, Hungast SZKKA
“Nagyon jó mérkőzést játszottunk idegenben még az ősszel. Negyvenöt percig nyílt volt a mérkőzés, mondhatjuk, hogy komoly szakaszokat mi irányítottunk. Szeretném, ha ugyanez az extra teljesítményünk megismétlődne és ez kihúzódna hatvan percig.”

Az SZKKA trénere tisztában van vele, hogy nem lesz egyszerű dolguk a kiváló erőkből álló debreceniek ellen. A nagy múltú hajdúsági klub a nemzetközi porondra is szeretne kilépni, de a szombathelyiek meglepetést okoznának az őszi, nyolcgólos vereség után.

Marosán György - vezetőedző, Hungast SZKKA
“Nagyon jó és extra teljesítményekre lesz ehhez szükség, egy igazán minőségi csapat ellen játszunk. Komoly célokért küzd a Debrecen, európai kupa szereplés a céljuk, de hazai pályán tényleg szeretném, ha meglepetés eredményre lennénk képesek.”

Az SZKKA-DVSC bajnoki mérkőzést szerdán 16 órától rendezik az Aréna Savariában.