Hírek

Még mindig igen népszerű a Kalandváros

2011. augusztus 09., 17:50

Idén eddig 50 ezren váltottak jegyet. Egyre többen keresik fel a létesítményt, sok a nem szombathelyi látogató. Augusztus 20-án különlegességekkel várják a Kalandvárosba érkezőket.

Még mindig igen népszerű a Kalandváros

Bár nem volt teltház ma délelőtt a Kalandvárosban, szabad játékot így sem nagyon lehetett találni. A gyerekek önfeledten játszottak a vizes játékokkal, a különböző hintákon, csúszdákon, mászókákon.

Rokob Róbert
Heti rendszerességgel látogatunk ki a Kalandvárosba, amikor nem strandidő van, hanem borúsabb az idő. Eljövünk, a gyerekeknek tökéletes kikapcsolódás. Itt lakunk a közelben, akár délelőtt, akár délután is egy jó kis program.

A Tófördővel ellentétben itt a kicsit hűvősebb idei nyári időjárás sem okozott gondot. A látogatószám kicsivel magasabb is mint tavaly: eddig már mintegy 50 ezren váltottak jegyet. A szezonból még 2-3 hónap hátra van.

Kisőrsi Ferenc, létesítményvezető.- Szova Zrt.
Nagyon sok nem szombathelyi látogatja a létesítményt, elsősorban hétköznap. Hétvégén inkább a szombathelyiek, de az az észrevétel, hogy más városokból is szívesen jönnek.

Augusztus 20-án ünnepli 9 éves születésnapját a létesítmény. Ezen a napon különlegességek várják a látogatókat, persze elsősorban a kicsikeet. Lesz többek között csokievőverseny, kispályás foci, zsákban futás is.