Hírek

Majális a reptéren

2011. április 28., 10:26
Újra lesz reptéri majális Szombathelyen. Néhány vállalkozó összefogott és saját erőből szervezik meg a három napos programsorozatot. Az önkormányzat azzal támogatja a rendezvényt, hogy nem kell területhasználati díjat fizetniük. A több évtizedes múltra visszatekintő, de évekig szünetelő Szombathelyi Majális programjaira a belépés ingyenes. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Majális a reptéren

A programsorozat pénteken délután indul a szombathelyi reptéren. A szervezők szerint senki sem fog unatkozni, ugyanis hétvégén folyamatosan lesz séta- és élményrepülés, szombaton kommandós és tűzoltó bemutató, délután kettőkor Veres Zoltán műrepülő tart látványos pirotechnikai show-t a levegőben.

Polgár Csaba - elnök, Szombathelyi Repülőklub
"Ezen kívül koncertprogramok is lesznek, és amit az emberek elvárnak és szeretnek: sörsátor, és étel-ital."

Szombaton este fellép Zséda, majd tüzijáték és utcabál zárja a napot. A vasárnap a családoké lesz, és a szervezők egy jótékonysági akcióval is készülnek.

Pintér Sándor - főszervező, Air Guard Hungary Kft.
"A gencsapáti gyermekotthon lakóinak készítettünk gyermeknapi meglepetést, illetve komplett gyermekrendezvények lesznek ezen a napon."

A rendezvénysátorban a szombathelyi egyesületeknek, zenekaroknak, kluboknak is biztosítottak fellépési lehetőséget. A programokra a belépés ingyenes. A szervezők szeretnék feléleszteni a régi hagyományt, ezért rendezik meg újra a Szombathelyi Majálist a reptéren.