Hírek

Kiváló formában játszik a Haladás-Viktória FC női élvonalbeli labdarúgó együttes

2022. november 25., 21:34

Az edzőcserét követően kiváló formában játszik a Haladás-Viktória FC női élvonalbeli labdarúgó együttes. Hérincsné Markó Edina tanítványai könnyedén jutottak tovább a Magyar Kupában, a bajnokságban pedig a legutóbbi öt meccsen nyolc pontot szereztek. Hétvégén a Kelen SC otthonában folytathatja remek sorozatát a vasi csapat.

Kiváló formában játszik a Haladás-Viktória FC női élvonalbeli labdarúgó együttes

Nem kezdte túl jól a 2022/2023-as Simple bajnokságot a Haladás-Viktória FC csapata. Aztán az edzésváltás óta szabályosan kivirágzott a vasi alakulat, amely a Budaörs ellen gólzáporos sikerrel lépett tovább a Magyar Kupában. Hérincsné Markó Edina tanítványa a bajnokságban is visszatértek a győzelmi ösvényre. A Viktória FC az elmúlt öt mérkőzéséből csak egyszer hagyta el vesztesen a játékteret, és legutóbb a MOL Fehérvár ellenfeleként 4-0-ás sikert könyvelhetett el. Ennek a szép szériának egyik meghatározó játékosa volt a sérüléséből felépült, és kiváló teljesítménnyel kirukkoló Horti Boglárka is. A többszörös válogatottsággal rendelkező hátvéd teljes erőbedobással készült a csapat szombathelyi tréningjén.

Horti Boglárka - játékos, Haladás-Viktória FC
- Az egyetlen kritérium, hogy hordanom kell egy elég nagy térdrögzítőt, mind az összes edzésen és összes meccsen, de szerencsére most már - egy évvel ezelőtt volt a műtétem - szerencsére azóta tényleg semmilyen panaszom nincsen és teljes értékű edzésmunkát tudok végezni. 

A hétvégén újabb nehéz feladat vár a Horti vezette védelemre. A budapesti Kelen SC egy hellyel és egyetlen ponttal előzi meg vasi riválisát. A bajnokságban már találkozott egymással a két csapat, akkor a Haladás-Viktória Németh Adél és Vladulescu Ana-Maria találataival 2-0-ra megnyerte az összecsapást. Alighanem hasonló különbségű győzelemmel most is elégedettek lennének a szombathelyi lányok. A Kelen SC - Haladás-Viktória női élvonalbeli labdarúgó bajnokit vasárnap 12 órakor rendezik a Kelen SC Sporttelepen.