Hírek

Kiütéses Viktória győzelem súlyos sérülésekkel

2011. október 12., 15:46

Pirruszi győzelmet aratott a Viktória Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata a pontvadászat 8. fordulójában. Bár 13:0 arányban legyőzte az Újpest gárdáját Iszak Gábor együttese, a találkozón a vasiak két vállogatott játékosa, Tóth Alexandra és Megyeri Boglárka is súlyos sérülést szenvedett.

Kiütéses Viktória győzelem súlyos sérülésekkel

Remekül kezdte a Viktória Trend Optika FC az Újpest elleni mérkőzést: a vasiak már az első félidő végén 4:0-ra vezettek Nagy Dóra és Sipos Lilla két-két találatával. Amíg az egyik szemük nevetett a szombathelyieknek, addig a másik sírt, ugyanis előbb Tóth Alexandra, majd nem sokkal később Megyeri Boglárka szenvedett súlyos sérülést. Mindkettőjüket le is kellett cserélnie Iszak Gábor vezetőedzőnek. Ennek ellenére a Viktória fordulás után is folytatta a gólgyártást. Ebben az a Nagy Dóra járt az élen, aki összesen hatszor zörgette meg a fővárosiak hálóját.  

Nagy Dóra labdarúgó, Viktória Trend Optika FC
Az elején elveszítettem egy kicsit a fonalat, de utána most már kezdek belelendülni.

A találkozót végül a vártnál jóval nagyobb arányban, 13:0-ra nyerte meg a  vasi gárda. A Viktória így nyolc forduló után is hibátlan, 100 százalékos mérleggel áll a tabella élén. A vasiak a következő fordulóban a bajnoki címvédő MTK otthonában lépnek pályára.