Hírek

Két mérkőzést játszott a legutóbbi hétvégén a Haladás VSE korosztályos fiú kézilabda-csapata

2024. május 09., 15:21

Két mérkőzést játszott hazai környezetben a legutóbbi hétvégén a Haladás VSE korosztályos fiú kézilabda-csapata. Elsőként az Éles Kézisulival csaptak össze Szász Virág tanítványai. A veszprémiekkel szemben veszített, a Celldömölk elleni rangadót viszont megnyerte a zöld-fehér alakulat.

Két mérkőzést játszott a legutóbbi hétvégén a Haladás VSE korosztályos fiú kézilabda-csapata

Évek óta jól szerepelnek a Haladás VSE kézilabda szakosztályának utánpótláskorú csapatai, ami az ott folyó műhelymunka sikerességét bizonyítja. Nagy reményeket fűz a szakmai stáb az U13-as együtteshez, amely a legutóbbi fordulóban hazai környezetben játszott két találkozót. Az Éles kézisuli és a Celldömölk elleni összecsapás is kiélezett pillanatokat ígért.

Szász Virág - vezetőedző, Haladás VSE U13

Idén még nem találkoztunk az Éles kézilabda csapattal, úgyhogy nagy reményekkel vágunk neki ennek a mérkőzésnek. Felkészülésünk sajnos a héten egy edzésünk kimaradt, úgyhogy így két edzésből kellett táplálkozni. De az előző hetek szerintem kellően felkészítették a fiúkat arra, hogy legalább helyt tudjanak állni ezen a mérkőzésen. Sokan hiányoznak, mert vannak sérültjeink, ballagás van a hétvégén, így páran kiestek a keretből, de úgy érzem, hogy azért ütős kis csapatunk van, most ezen a mérkőzésen.

Kiválóan kezdtek a csapatok, nagy csata zajlott valamennyi labdáért. Ennek is köszönhetően sok lövés és védés jellemezte a találkozót. Főként a vasi alakulat kapusa volt elemében, hatékony játékának köszönhetően a Haladás sokáig tartotta lépést ellenfelével. A játékrész derekától kezdve viszont már a vendégek akarata érvényesült. Kőkemény védekezéssel és gyors indításokkal rukkolt ki az Éles Kézisuli, amely már a félidőre tetemes előnyre tett szert. A második játékrészben megpróbált felzárkózni a vasi alakulat, de csak tisztes távolból üldözte riválisát. Végül a Veszprém -ra megnyerte a találkozót. A csorbát azonban jól köszörülte ki a Haladás, mert a Celldömölk elleni vármegyei rangadót -re nyerte meg Szász Virág együttese.