MNB
MNB - 2

Hírek

Kámán Lehel, a Szombathelyi Darts Club játékosa nyerte a körmendi és szombathelyi versenyt

2022. május 30., 18:47

Kiváló formában van a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület játékosa, Kámán Lehel, aki a legutóbbi Liga-fordulóban duplázni tudott. Körmenden és a Haladás Sportkomplexumban megrendezett játéknapon sem talált legyőzőre, így továbbra is vezeti az összetett ranglistát.

 

Kámán Lehel, a Szombathelyi Darts Club játékosa nyerte a körmendi és szombathelyi versenyt

Dupla fordulóval folytatódott a Magyar Darts Liga-sorozat nyugat-dunántúli régiós versenysorozata. Először Körmenden adtak egymásnak randevút a térség legjobbjai, majd egy nappal később Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban mérkőztek meg egymással a játékosok. A szoros versenynaptár miatt a vasi megyeszékhelyen megrendezett fordulón ezúttal kevesebben vettek részt, ugyanakkor a színvonal garantált volt, hiszen az élmezőny tagjai kivétel nélkül nyilat ragadtak.

Csóka András - elnök, Szombathelyi Darts Club Sportegyesület
A Haladás Sportkomplexumban a Magyar Darts Szövetség Darts Liga-fordulóján veszünk részt, ami a mai napon 25 nevezővel. Sajnos egy kicsit csökkentett létszámmal megyünk ma, tegnap Körmenden volt és igazából két egymás utáni nap egy kicsit kevesebben vesznek részt a mai versenyen. Úgyhogy azt gondolom, hogy az élmezőny itt van, a Magyar Darts Liga nyugat-magyarországi régióinak élmezőnye itt van, gyűjtjük folyamatosan a pontokat. Meglátjuk mire lesz ez elég a továbbiakban.

Az idei kiírásban Kámán Lehel kiváló formában játszva vezeti az összetett ranglistát. Mindkét helyszínen részt vett: a szombathelyi állomáson már a csoportkörök során kemény párharcokra került sor, de az esélyesek biztosították helyüket az egyenes kieséses szakaszra. A legjobb négy közé Kámán Lehel, Takács Zoltán, Csóka András és Kámán Csongor jutottak. Megismétlődött az egy nappal korábban megrendezett körmendi finálé is, igaz Szombathelyen az elődöntőben csapott össze Kámán Lehel és Takács Zoltán. Ezúttal is az előbbi, az esélyesebb játékos győzött, aki végül a játéknapot is megnyerte. Ráadásul az elmúlt hetek során kimagasló eredményekkel hozta a kötelezőt Kámán Lehel, aki így a regionális ranglista élén áll, és teljesítményének köszönhetően növelni is tudta előnyét riválisaival szemben.