Hírek

Jövő vezetője díjat nyert Horváth Zoltán, az AGORA ügyvezetője

2024. május 24., 15:20

Jövő vezetője díjat nyert Horváth Zoltán, az AGORA ügyvezetője. Az elismerést egy szervezetfejlesztéssel foglalkozó cég kezdeményezésére szakmai zsűri ítéli oda, immár harmadik éve. A nonprofit szervezetek között egyedüli díjazott volt a szombathelyi kulturális- és médiaközpont vezetője.

Jövő vezetője díjat nyert Horváth Zoltán, az AGORA ügyvezetője

A munkahelyi kollektívák tagjai tízperces videóval jelölhettek közép- és felsővezetőket a díjra, profitorientált és nonprofit cégek, szervezetek részéről. Az anyagban bemutatták az adott személy vezetői attitüdjét, mindennapjait. Az AGORA kollektívája az ügyvezetőt jelölte az elismerésre, amit a szakmai zsűri döntése nyomán Horváth Zoltán el is nyert - egyedüliként a nonprofit kategóriában. A díjat csütörtökön Budapesten adták át.

Horváth Zoltán - ügyvezető, AGORA

"Viszonylag nehéz mérni a tevékenységünket, hiszen olyan kulturális- és médiatevékenységet végzünk, ami nehezen számszerűsíthető. Persze néző- és látógatószámban végigkövethető, de pont azért jók ezek a visszajelzések, díjak, hogy mások is látják a tevékenységet, amit közösen végzünk."

A Jövő vezetője díjat három éve alapították, idén több mint 80 pályázat érkezett be. A zsűri - amelynek egyik tagja a Cápák között televíziós műsor szereplője, Sárospataki Albert üzletember volt - figyelembe vette a szakmai rátermettséget, a vezető nevéhez köthető innovációkat és az emberi oldalt is, ami a jövőben még fontosabbá válik a szervezetek életében.

Karády Edit - ügyvezető, CX-Ray Kft.

"Az látjuk, hogy a szolgáló vezetés, érzelmi intelligencia, empátia, kicsit a jövőbelátás képessége, illetve, hogy a vállalati csapat célokat úgy tudják átadni a csapatnak, hogy az hiteles legyen, inspiráló és motiváló."

Horváth Zoltán egy éven át birtokolhatja a Jövő vezetője címet, az AGORA pedig szervezetfejlesztéshez kapcsolódó nyereményekben részesült.