MNB
MNB - 2

Hírek

Hétfő este ismét bajnoki meccsen lép pályára a Haladás VSE futsal együttese

2022. szeptember 27., 16:52

A magyar válogatott mérkőzéseit követően hétfő este ismét bajnoki meccsen lép pályára a Haladás VSE futsal együttese. A címvédőnek nem sikerült jól a szezonrajt, most pedig néhány nap leforgása alatt két tétmérkőzés is vár a szombathelyiekre. Elsőként az újonc Nyíregyháza ellen gyűjthetik be a három pontot Dróth Zoltánék.

Hétfő este ismét bajnoki meccsen lép pályára a Haladás VSE futsal együttese

Egy hosszabb szünet után folytatódik az élvonalbeli férfi futsal bajnokság. A magyar válogatott Izrael elleni selejtezőjét követően öt nap alatt kétszer is komoly tétmérkőzés vár Juanra Calvo tanítványaira. Ráadásul a nemzeti csapatunk keretének többségét a szombathelyi bajnok adta, ezekre a játékosokra az elmúlt napokban nem számíthatott a szakmai stáb. A címvédő beragadt a szezon kezdetén, és a Veszprém valamint a Berettyóújfalu elleni vereség miatt máris lépéshátrányba került közvetlen riválisaival szemben. Négy találkozó után jelenleg a hatodik helyről várhatja a folytatást a vasi alakulat. Hétfő este hazai környezetben bizonyíthatnak a szombathelyi futsalosok, elsőként az újonc Nyíregyháza együttese látogat a Haladás Sportkomplexumba. A nyírségi együttes feltett szándéka, hogy pontot, illetve pontokat raboljon. A bajnoki címvédő számára csak a győzelem megszerzése lehet a cél.

Juanra Calvo - vezetőedző, Haladás VSE
- Volt néhány játékos, aki a válogatottban voltak és a többiekkel együtt gyakoroltunk, amit mindenképpen meg akarunk mutatni a Nyíregyháza ellen és remélem, hogy tudunk mutatni, mert szerintem nagyon jól tudtunk dolgozni az utolsó két hétben. Remélem, hogy működik a meccsen, amit csináltunk.

Dróth Zoltánékra egy szervezett, biztos védekezésre építő ellenfél vár, amely a gyors ellentámadásokra fogja helyezni a hangsúlyt. A Haladás - Á Stúdió Futsal Nyíregyháza NB I-es bajnoki mérkőzést hétfő este 18:30-kor rendezik a Rohonci úti sportkomplexumban.