Hírek

Hercegnők és szuperhősök lepték el a Savaria mozit

2024. február 12., 18:20

Hercegnők és szuperhősök lepték el a Savaria mozit vasárnap délelőtt. Az AGORA farsangi mulatságot szervezett családok számára, ami rengeteg érdeklődőt vonzott. Interaktív koncerttel, kézműves foglalkozásokkal, játszósarokkal és arcfestéssel várták a gyerekeket.

Hercegnők és szuperhősök lepték el a Savaria mozit

Koncerttel és táncos mulatsággalkezdődött az AGORA farsangi játszóháza vasárnap a Savaria moziban.

“Ő a tánckirály, ő a tánckirály.”

A hangulatról a Buborék Együttes gondoskodott, akik 4:51 Buborék Bercit is elhozták magukkal. A gyerekek együtt ugrálhattak és játszhattak vele. Az AGORA minden évben több farsangi programmal készül a gyerekek számára. Idén az óvodás és iskolás csoportok a kézműves kuckóban alkothattak kreatív díszeket és fánkot is süthettek. A vasárnapi játszóházzal zárták a programsorozatot.

Németh Zita - rendezvényszervező, AGORA

“Farsangi játszóházat szerveztünk már régebben is, és hát mindig nagyon kedvelték a családok, ezért gondoltuk úgy, hogy akkor hát idén is ezt a farsangi időszakot zárnánk egy ilyen programmal. A kiírásnak, vagy a felhívásnak része volt egyébként, hogy amelyik gyerkőc beöltözve jön, őneki viszont egy apró kis meglepetéssel is készültünk, és hát mint így a képeken is látszik, nagyon sokan éltek ezzel a lehetőséggel.”

A gyerekek kreatív jelmezben érkeztek. Találkozhattunk például hercegnőkkel, Pikachuval és macikkal is. Barninak idén kettő jelmeze is volt, a moziba szuperhős maskarában érkezett.

Toldi Barna

A másik farsangon az oviban ninja voltam.

A Gigler család összeillő jelmezbe bújt.

Gigler Liza, Gigler Panna

"-Minek öltöztetek ma be?

Zebralányoknak

Miért pont zebralányokat választottatok?

Hát mert soha nem voltunk még zebralányok."

A mozi aulájában játszósarkot alakítottak ki. A legkisebbek a játszószőnyegen tölthettek időt, de lehetett kérni arcfestést, csillámtetoválást és saját lufiállatkát is. Aki akart, színezhetett és kézműveskedhetett az asztaloknál.