Hírek

Harmadik alkalommal rendezte meg a Bedőcs György Emlékversenyt a Szombathelyi Sportiskola

2023. augusztus 29., 17:34

Korosztályos röplabda csapatainak részvételével harmadik alkalommal rendezte meg a Bedőcs György Emlékversenyt a Szombathelyi Sportiskola. A növendékek ezzel a rendezvénnyel már a közelgő bajnoki szezon kezdetére is gyakorolhattak a tornatermen kívül.

Harmadik alkalommal rendezte meg a Bedőcs György Emlékversenyt a Szombathelyi Sportiskola

A rekkenő hőség ellenére kora délelőttől egészen késő délutánig pattogott a labda a Termálfürdő területén kialakított strandröplabda pályán. A Szombathelyi Sportiskola valamennyi korosztályos röplabda csapata már megkezdte a felkészülést, annak üde színfoltja volt a Bedőcs György utánpótlás emléktorna, amelyet harmadik alkalommal rendeztek meg. A szervezők ügyeltek arra, hogy valamennyi korcsoport pályára léphessen, így rekord részvétel mellett zajlottak a találkozók. Az emlékverseny száz gyermek mozgását és sportolását biztosította, amely zártkapus rendezvényként kiemelt helyen szerepel a sportiskola naptárában.

Bedőcs Gergely - szervező

Így van, ezt szakosztályon belül hirdettük meg ezt a tornát, tehát ez egy zártkörű rendezvény. A felkészülés részeként képzeli el minden edző és be is építette a felkészülésébe ezt a programot. Nagyon népszerű, úgyhogy élnek a lehetőséggel.

A magas részvételi arány miatt édes teher volt a szervezők számára a lebonyolítási rendszer. Valamennyi csapat körmérkőzéses formában döntötte el a korcsoportonkénti végső helyezés sorrendjét. Az ünnepélyes eredményhirdetésen valamennyi gyermek édességet kapott, a dobogós csapatok tagjai pedig éremmel gazdagodtak. A nyári felkészülés ezzel az emléktornával fejeződött be a Szombathelyi Sportiskola együttesei számára, a csapatok szeptemberben kezdik a korosztályos bajnokságot.