Suzuki s cross Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Újévi Operettgála
Vackor karácsonya
Suzuki Vitara Suzuki Castrum

Hírek

Haladás VSE futsal: 2023/2024 - egyéni tesztek, állóképesség-fejlesztés, technikai gyakorlatok.

2023. július 21., 07:34

A bajnoki címvédő és kupagyőztes szombathelyi alakulat heti kilenc edzéssel és négy felkészülési mérkőzéssel hangol az augusztus közepén startoló pontvadászatra.

Haladás VSE futsal: 2023/2024 - egyéni tesztek, állóképesség-fejlesztés, technikai gyakorlatok.

Újra munkába állt a Haladás VSE élvonalbeli futsalegyüttes. A legutóbbi szezon kiválóan sikerült a szombathelyi csapatnak, amely az NB I-es bajnokságban és a Magyar Kupában is aranyérmet szerzett. A Berettyóújfalu felett aratott bajnoki diadalt követően hathetes pihenő következett. A játékosok az elmúlt hetekben egyéni felkészülési terv alapján dolgoztak, hétfőtől viszont közösen végezték a feladatokat. Az első edzés állóképesség-felméréssel kezdődött, azóta pedig a labda is előkerült.

Gyimesi Máté - játékos, Haladás VSE

Tehát volt egy fizikai felmérés, testsúlymérés stb. Tegnap már volt egy labdás edzés is, de hát még szoknunk kell a mind a csarnokot, mind egymást, hiszen eltellett majdnem másfél hónap az utolsó mérkőzés és a felkészülés kezdete óta. Természetesen a kemény munka miatt még azért fáradtabbak a lábak, szerintem ahogy megyünk bele a felkészülésbe és közeledik a bajnoki rajt egyre frissebbek leszünk és készen leszünk a kezdésre.

Heti kilenc edzéssel készül a magyar bajnokság címvédője, amelyre komolyabb felkészülési mérkőzések is várnak. A Haladás kétszer méri össze tudását a lengyel Record Bielsko-Biała csapatával, majd a Kecskeméttel is összecsapnak Felpie Conde tanítványai. Időközben elkészítette a sorsolást a Magyar Labdarúgó Szövetség: kiderült, hogy a zöld-fehér együttes hazai pályán kezdi a bajnokságot, ellenfele a Magyar Futsal Akadémia lesz. A mérkőzés pontos időpontjáról később döntenek a csapatok. Erre azért is szükség lesz, mert a Haladás idén is ott lesz a Bajnokok Ligájában, ráadásul az elit-kör tagjaként, így nagyon nehéz találkozók várnak Gyimesi Mátéékra.