Hírek

Fürdők éjszakája

2011. augusztus 11., 19:23

Sárváron éjjel kettőig medencepartival, Bükön filmvetítéssel és koktélbárral várják a fürdőzőket holnap. Ahogy az elmúlt években, úgy most is sok látogatóra számítanak Szombathelyről is a Strandok Éjszakája elnevezésű országos programon a vasi fürdőkben.

Fürdők éjszakája

Tavaly több mint ötszázan fürdőztek Sárváron a Strandok éjszakáján. Mivel a meteorológia jó időt ígér, a szervezők még ennél is több vendégre számítanak holnap. Az ország 28 strandja és fürdője a szokásosnál olcsóbb jeggyel várja majd a látogatókat, de egyedül Sárváron drágábban is lehet majd belépőt váltani. A különbözetet itt jótékony célra fordítják.

Kovács Anita - értékesítési asszisztens, Sárvár
"Meg fogjuk szervezni ebből a bevételből, hogy hátrányos helyzetű gyerekek is eljussanak nyaralni, ha csak egy napra is egy fürdőbe."

Egy friss felmérés szerint a magyar családok csaknem fele rossz anyagi helyzete miatt nem tervez idén nyaralást. Ezért döntött úgy a sárvári fürdő, hogy a nehéz sorsú gyerekeket támogatja. A Magyar Fürdőszövetség azért éppen augusztus 12-én rendezi a Strandok éjszakáját, mert ekkor várható az év leglátványosabb csillaghullása.