Hírek

Folytatódott a területrendezés a KISZ-Százhold városrészen

2024. április 04., 21:26

Folytatódott a területrendezés a KISZ-Százhold városrészen. A Szent Flórián körút 37-ig már korábban elvégezték a fametszési munkálatokat, a csapadékvíz-elvezető rendszer mosatását, az avarseprést és a parkolóhelyek újrafestését. Csütörtök délig a Károly Róbert utcáig jutottak a SZOMPARK munkatársai.

Folytatódott a területrendezés a KISZ-Százhold városrészen

A Károly Róbert utca 1. mögötti parkolóban és a Szent Flórián körútnál lévő szalagházak mögötti szervizút nagy részén reggel fél nyolctól dolgoztak a SZOMPARK munkatársai, hogy a lakók kérésének megfelelően rendbetegyék a környéken található fákat.

Németh Ákos - önkormányzati képviselő, 13. számú választókörzet

“Ez egy olyan idő-pillanat, amikor még lehet a fákat metszeni, de már fel lehet festeni a parkolókat - igazából erre vártunk -, úgyhogy a mai nap a parkolók felfestése, a fák metszése, a takarítás és a csapadékelvezető rendszer mosatása egyszerre fog megtörténni ezen a területen.”

A munkálatok ideje alatt az érintett területeken nem lehetett parkolni, hogy a SZOMPARK szabadon hozzáférhessen a megmetszendő fákhoz. A tavaszi nagytakarítást délben fejezték be.