Hírek

Foci-vb helyett

2010. június 11., 18:23
Ahol a családfő kisajátította magának a tévékészüléket a következő néhány hétre, a család többi tagja viszont beiktatna néhány szabadidős vagy egyéb programot is, azoknak ajánlunk néhány alternatívát vébé helyett a hétvégére.
Foci-vb helyett

Szombaton és vasárnap ismét megrendezik a Savaria Nemzetközi Táncversenyt a Sportházban, ezzel a rendezvénnyel kezdetét veszi a Savaria Nyár programsorozata. Standard és latin kategóriában világhírű párosok lépnek parkettre a két nap során. Szombaton 15 órakor, vasárnap 11-kor kezdődik a verseny.

Szombaton Sportolj Szombathelyért a Tófürdőn. Általános és középiskolák csapatai, családok és felnőttek vetélkednek több, mint tíz sportágban. Hogy a gasztronómia se maradjon ki, gulyásfőző versenyt is tartanak. A SZOVA juniális szombaton reggel fél kilenckor kezdődik.

Vasárnap 9 órától érdemes lesz ellátogatni a Termálfürdőbe. Gyermekprogramokkal, kozmetikai bemutatóval, egészségügyi állapotfelméréssel, vízi aerobikkal, gyógytornával várják a családokat.

Örökbefogadó napot és kisállatvásárt rendeznek vasárnap az Oladi ÁMK udvarán. Árva cicák és kutyusok várják leendő gazdájukat.