Hírek

Epcos foci, ezúttal szabadtéren

2011. szeptember 28., 17:23

Az Illés Béla Football Akadémián rendezte meg az Epcos Kft. az őszi kispályás labdarúgó bajnokságát. Az erőfelmérőn 18 csapat lépett pályára.  A győzelmet a Raktárosok együttese szerezte meg.

Epcos foci, ezúttal szabadtéren

A tavaszi teremfoci után ezúttal szabadtéren is megrendezte kispályás labdarúgó bajnokságát az Epcos Kft. Akárcsak februárban, ezúttal is nagy volt az érdeklődés a torna iránt: sem futballistában, sem nézőben nem volt hiány.

Héra Zoltán szervező, Epcos Kft
A rendezvényre 18 csapat nevezett.  Délelőtti és délutáni rendszerben bonyolítjuk le. Négy csoportban zajlanak a mérkőzések.  

A focibajnokság megrendezésének célja több irányú a cég részéről: egyrészt sportolási lehetőséget kívánnak biztosítani a dolgozók számára, másrészt alkalmat teremteni arra, hogy a különböző részlegekben dolgozók kötetlen légkörben ismerkedhessenek egymással.

Tavasz Zoltán, Epcos Kft
A cég nagyon szem előtt tartja a dolgozói egészségét. Eljövünk ide, jól érezzük magunkat. Megismerjük a többi részlegen dolgozó embereket is. Emellett csapatépítő jellege is van, úgy gondolom.

Az oldott  légkör ellenére a pályán nem volt pardon: minden csapat nagyon komolyan vette a mérkőzéseket. Ennek köszönhetően sok szép gólt, remek megoldást láthattak a szurkolók.

Koltai Bálint üzemvezető, Epcos Kft
Muszály eredményesnek lenni ahhoz, hogy fennmaradhasson a cég és ez  ugyanúgy jellemző a dolgozóinkra is. Mindenki mindent megtesz azért, hogy a cég eredményes legyen és ez megjelenik a csapatjátékban is.

A tornát végül akárcsak a tavaszi teremfocit, a Raktárosok csapata nyerte. A második helyen a DROSSEL zárt,  a Vesztesek gárdája pedig a bronzérmet szerezte meg.