Hírek

Első tavaszi bajnokiján a Femina otthonában nyert 4:0-ra a Viktóra

2012. március 12., 16:20

A Viktória-Trend Optika FC a jó kezdésnek köszönhetően biztosan őrzi vezető helyét a bajnoki tabellán. A következő ellenfél hazai pályán a Ferencváros csapat lesz.

Első tavaszi bajnokiján a Femina otthonában nyert 4:0-ra a Viktóra

Az NB I-es női labdarúgó-bajnokság első tavaszi fordulójában a tabella negyedik helyén álló Femina otthonában lépett pályára a listavezető Viktória-Trend Optika FC gárdája. A szombathelyiek kezdőcsapata alaposan átalakult az őszihez képest, ugyanis Szórádi, Jakab és Horváth személyében három friss igazolás is kezdett a fővárosban. Valószínűleg az összeszokottság hiánya is szerepet játszott abban, hogy az első vasi találatra egészen az első félidő hajrájáig kellett várni: ekkor Megyeri lőtt egy kipattanó labdát jó 18 méterről  Mátra kapujának bal alsó sarkába.Térfélcsere után is támadásban maradt a Viktória és a 62. percben Tálosi egy jobbról érkező szöglet után kétgólosra növelte a vendégelőnyt. A 73. minutumban Rácz is felíratkozott a góllövők közé miután Nagy Hedvig passzát kapásból lőtte a hosszú sarokba. A szombathelyiek válogatott középpályása még a derbi utolsó pillanataira is tartogatott egy találatot: Jakab átadása után a kapust is kicselezve gurított az üresen tátongó kapuba, s ezzel beállította a 4:0-ás végeredményt.

Iszak Gábor vezetőedző, Viktória-Trend Optika FC
...

A Viktória-Trend Optika FC az újabb három bajnoki pontnak köszönhetően magabiztosan őrzi az első helyét. A szombathelyiek vasárnap 13 órakor a Ferencvárost fogadják a Király Sportlétesítményben.