MNB - 2
MNB

Hírek

Egyhetes horvátországi edzőtáborba utazott az NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás

2022. január 17., 19:12

Németh Szabolcs együttese nemzetközi ellenfelekkel vív felkészülési mérkőzéseket. Mindez már a tavaszi, Győri ETO elleni szezonkezdésre való hangolás fontos állomása.

 

Egyhetes horvátországi edzőtáborba utazott az NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás

Gőzerővel készül a Szombathelyi Haladás másodosztályú labdarúgó együttes a közelgő tavaszi szezonkezdetre. A téli alapozást és erőfelmérőt követően már edzőmérkőzéseken csiszolta a játékot a vasi zöld-fehér alakulat. Szombaton A Nagykanizsa ellen könnyed 5-0-ás sikert arattak Németh Szabolcs tanítványai, akikre hétfőtől új kihívás vár, hiszen a 25 fős keret külföld felé veszi az irányt, hogy egyhetes edzőtáborozáson vegyenek részt.

Németh Szabolcs - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
Elmegyünk edzőtáborba Horvátországba, ahol már a mérkőzéseken lesz a hangsúly. Nemzetközi meccseket játszani jó ellenfelek ellen és az utolsó héten, amikor hazajövünk, akkor már csak az ETO-ra koncentrálunk.

Elsőként kedden, délután három órakor a szlovén bajnokságban szereplő NK Aluminij ellen mérkőzik meg a Haladás, majd csütörtökön a magyar válogatott középpályást is soraiban tudó Eszékkel is összecsapnak a vasi zöld-fehérek. Az edzőtábor zárásaként szombaton 11 órától a szlovén első osztály harmadik helyén álló Olimpja Ljubljana ellen bizonyíthatnak Németh Szabolcs tanítványai. Az elmúlt napokban változások történtek a keretben, hiszen komoly élvonalbeli rutinnal rendelkező támadót igazoltak Lencse László* személyében. Továbbá sikerült megszereznie a vasi klubnak a csatár poszton bevethető Liviu Antalt* és az ifjú Csató Martin* is zöld-fehér szerelést húz, aki hátvédként segítheti a szombathelyieket a feljutásért zajló versenyfutásban.