Hírek

Egy kicsi mozgás...

2010. április 09., 18:57
A hétvége nemcsak kulturális kikapcsolódásra alkalmas, hanem arra is, hogy sportoljunk. Persze néha jó ez úgy is, hogy csak nézzük. Ajánlunk néhány látni és néznivalót, de szigorúan tévémentesen, kimozdulás céljára.
Egy kicsi mozgás...

A hétközi Ligakupa mérkőzés után - amelyen 2:2-őt játszott a Haladás az Újpesttel - a szombathelyiek a hétvégén Győrbe látogatnak. Este 6 órakor kezdődik a mérkőzés, amely egy újabb lehetőséget jelent Róth Antal gárdájának, hogy bebiztosítsa helyét az első osztályban. A tervek szerint a Haladás Rózsa, Schimmer, Guzmics, Lengyel, Tóth P., Rajos, Simon Á., Halmosi, Nagy G., Oross, Sipos összeállításban lép majd pályájra.


A Viktória a múlt héten fölényesen, 9:1-re győzte le az Újpest gárdáját. A szombathelyiek most is fővárosi csapattal küzdenek majd. Ezúttal a Ferencváros lesz az ellenfél, ráadásul Budapesten játsszák a találkozót. A Viktória 2 ponttal van lemaradva az éllovas MTK mögött, így rendkívül fontos a hétvégi találkozó a csapat számára.

A hétvége pesze nemcsak a labdajátékoké. Szombathelyen rendezik a Torna Diákolimpia Országos Döntőjét. Szombaton egész nap a Haladás munkacsarnokába várják a torna sport szerelmeseit. Láthatjuk Csillag Tündét, de szoríthatunk a Zrínyi és a Bolyai iskolák tornászainak is.

Nézzünk még kicsit körül, hiszen lesz még olyan sportesemény, amire érdemes ellátogatni Szombathelyen. Ilyen például az Aranyhíd Nevelési és Oktatási Intézményben szombaton délután 14 órától a SZAK és a Harkány asztaliteniszezőinek összecsapása.

Ugyancsak délután kettőtől küzdenek a Fő téren sportolók, igaz, ők már tekegolyót gurítanak. A Gravitáció a KÖSZOLG csapatát fogadja. A hazaiak számára a bentmaradás a cél, ehhez viszont győzniük kell. Akik viszont inkább a táncra szavaznának, azok látogassanak ki a Sugár útra, ahol a Pásti Dóra-emlékversenyt rendezik.