Hírek

Bemutatók és dobóverseny is színesítette az idei Bajnokok Terét a Savaria Karneválon

2023. augusztus 28., 17:35

Bemutatók és dobóverseny is színesítette az idei Bajnokok Terét a Savaria Karneválon. A Szombathely Crushers és a Falco KC Szombathely együtteseinek tagjai mellett tiszteletét tette a rendezvényen a friss világbajnoki bronzérmes Halász Bence is, akik élménybeszámolóval és közös képek készítésével kedveskedtek a szurkolóknak.

Bemutatók és dobóverseny is színesítette az idei Bajnokok Terét a Savaria Karneválon

A Savaria Történelmi Karnevál egyik üde színfoltja volt a Városháza előtt a Bajnokok Tere. Ezen a helyszínen Szombathely legeredményesebb sportolói, egyesületei képviseltették magukat. A különböző bemutatómérkőzések mellett bárki próbára tehette tudását. Az amerikai focit a Szombathely Crushers hazai élvonalban szereplő együttesének bemutatója népszerűsítette. A különböző ügyességi feladatok kipróbálása mellett a kosárlabda is nagyon népszerű volt.

Tóth Dávid kommunikációs munkatárs, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Számunkra nagyon fontos és nagyon jó lehetőség volt arra, hogy itt kilátogassunk és találkozzunk a szurkolóinkkal. Ugye tavalyi évben elkezdtünk egy programot, aminek a lényege, hogy minél közelebb kerüljünk a felnőtt illetve a fiatal szurkolóinkhoz. Éppen ezért nagyon örültünk a város felajánlásának, hogy itt a Bajnokok Terén megmutathatjuk magunkat.

A kosárlabda-szurkolók testközelből láthatták a legutóbbi idényben elhódított Magyar Kupa és az NB I-es bajnokság aranyérmesének járó serlegeket. A Bajnokok Terének színvonalát Halász Bence kalapácsvető is emelte. A budapesti szabadtéri atlétikai világbajnokságon bronzérmet szerzett versenyző élménybeszámolóját rengeteg nézőt vonzott a kánikula ellenére. A kalapácsvető mindenképpen szerette volna tiszteletét tenni a karneválon elfoglaltságai ellenére is.

Halász Bence világbajnoki bronzérmes kalapácsvető, Dobó SE

A versenyt követő három napban rengeteg médiamegjelenésem volt, nem nagyon tudtam pihenni. De ez nekem egy édes teher, szerencsére van miről beszámolni. Amióta visszaértem Szombathelyre már vissza is álltam igazából az edzésekbe. Van még két hét a szezonból és ezt a három fennálló versenyt még nagyon jól szeretném megcsinálni. Szeretném meglovagolni ezt a jó formát.

A Bajnokok Terén már az Ébredj Szombathely következő rendezvényére is hangolhattak a sportbarátok. Szeptember 16-án a Sportliget ad otthont a Savaria Race versenynek, ahol az erőre, a kitartásra és az ügyességre is szüksége lesz a résztvevőknek.