Vackor karácsonya
Újévi Operettgála

Hírek

A hétvégén két programmal folytatódott a Szombathelyi Strandsportnapok

2023. július 21., 17:27

A hétvégén két programmal folytatódott a Szombathelyi Strandsportnapok, amelynek 15. éve ad otthont a Tófürdő. A családi rendezvényen a kicsik és a nagyok adhattak számot felkészültségükből, éremmel, valamint életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak.

A hétvégén két programmal folytatódott a Szombathelyi Strandsportnapok

Szombaton még lábteniszben mérhették össze tudásukat a labdasportok kedvelői, vasárnap pedig már a vizes játékoké volt a főszerep a szombathelyi Tófürdőn. A 15. strandsportnapok legutóbbi állomásán evezésben bizonyíthattak a család legkisebb tagjai, ugyanakkor a felnőttek is lapátot ragadtak a rendezvényen.

Varga Jenő - szervező

A tizenötödik szombathelyi strand sportnapokat szervezzük közösen a Sport és Ifjúsági Irodával. Azt hiszem elmondható, hogy Szombathely szabadidősportjának támogatása, ahogy mindig hangsúlyoztam, hogy a diáksport kimagasló. De most már a szabadidősport is olyan teret kapott, ahol ténylegesen öröm ezeken részt venni. Gondoljunk a tegnapi lábteniszre, de most ha visszatérünk láthattátok, hogy örültek egy-egy kis evezős megoldásnak.

Az evezést követően előkerült a SUP, a visszajelzések alapján hatalmas siker, hogy mennyire vevő a közönség az újításokra is. A rendezvényen megemlékeztek a napokban elhunyt lemezlovasra, Dj. Neczpálra is, akinek tiszteletére pörgette a korongokat a 11 éves, feltörekvő helyi titán Dj. Marcello .

Pásztor Marcell 'Dj Marcello' - lemezlovas

Két és fél éve kezdtem ezt a szakmát és azért vagyok itt, mert felkért Varga Jenci bácsi, s nagyon jó érzés, hogy ilyen nagy közönség előtt zenélhetek.

A késő délutánig tartott zenés, sportos rendezvényen valamennyi kategóriában és korosztályban jutalmazták a dobogón végzett alkalmi versenyzőket. A nyári meleg és a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők a programok bővítésén dolgoznak.