Hírek

A Fradit is kiütötte a Haladás futsalcsapata

2020. november 17., 14:16

A szombathelyiek ezúttal 6-1-re nyertek hazai pályán és továbbra is veretlenül vezetik az NB I-es tabellát.

 

A Fradit is kiütötte a Haladás futsalcsapata

A Ferencváros együttesét látta vendégül az éllovas Haladás VSE az NB I-es futsalbajnokság 10. fordulójában. A két csapat legutóbbi találkozását Szombathelyen 10-0-ra nyerte a Hali, így bizakodva várhatták a hazaiak az FTC elleni összecsapást. 23:20- Esélyeshez méltóan kezdte a meccset a zöldmezes a Haladás, a 10. percben Hajmási Milán szerezte meg a vezetést. 36:45- Hat perccel később egy kipattanó után a brazil Darrier is betalált, így a szünetben kettő-nullát mutatott az eredményjelző.(44:30)

A térfélcserét követően Dróth Zoltán egy szemfüles perdítést követően fejelt a kapuba, amivel háromra növelte előnyét a Hali. 01:08:45- A Fradi ezt követően átállt öt a négy elleni játékra, majd a 32. percben a korábban Haladásban is szereplő Öreglaki Norbert révén szépített, 3-1. 1:12:45 - Sokáig azonban nem örülhettek a vendégek, ugyanis két perccel később egy ritkán látható, egészpályás öngóllal újra három volt a különbség, 4-1-re vezetett a Haladás. 01:20:10 - A szombathelyiek a hajrában végleg eldöntötték a mérkőzést, egy percen belül Simics, 1:22:50 - és egy szabadrúgásvariáció után Hajmási is betalált, így a Hali végül 6-1-re ütötte ki a Ferencvárost.

Öreglaki Norbert - játékos, FTC-FISHER KLÍMA
“Úgy érzem, hogy az első félidőben inkább a védekezésre koncentráltunk, inkább arra rendezkedtünk be. Hellyel-közzel sikerült, egy-két egyéni hiba történt, ezen a jövőben próbálunk javítani. A második félidőben megpróbáltuk az öt a négyes játékot. Ott működött, amit elterveztünk. Ha megrúgjuk a második gólt, akkor iksz közelében benne lehetett volna, de úgy érzem, hogy a jobb csapat nyert ma.”

A Haladás VSE futsalcsapata továbbra is veretlenül áll a tabella élén az élvonalban.

Alasztics Marcell - kapus, Haladás VSE
“Úgy gondolom, hogy nehéz mérkőzés volt, de az elejétől kezdve jól játszottunk. Próbáltunk odafigyelni arra, amit edzéseken gyakoroltunk. Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen látszott, hogy a Fradi fölé tudtunk kerekedni. Ez volt a célunk, hogy minél több góllal nyerjünk.”

A szombathelyiek legközelebb pénteken, a Dunaújváros vendégeként lépnek pályára az NB I-ben.