MNB
MNB - 2

Hírek

11 hetes nyári szünet kezdődik az iskolásoknak

2014. június 12., 15:18

A vakáció előtt, az utolsó tanítási napokon már csak kézműveskednek, játszanak és sportolnak a diákok. A Reményik-iskolában nyáron felújítási munkálatok kezdődnek, így a következő tanévben modernebb épület várja majd a tanulókat.

11 hetes nyári szünet kezdődik az iskolásoknak

Felkerült a táblára az “A” betű is, már csak a “V” hiányzik, utolsó előtti tanítási nap van a Reményik-iskolában. A diákok papírból készítenek meglepetéseket társaiknak, de van olyan osztály, ahol kártyáznak, társasjátékoznak. Már mindenki várja a nyári szünetet.

Simon Benedek - tanuló, Reményik-iskola
“Balatonra megyünk, fogunk ott fürdeni Anyával, Apával, és a testvéremmel megyünk oda.Várom a nyarat, mert kiolvashatom a könyvet, a kötelező olvasmányt.
- Mi lesz az idén?
- A Vuk!”

Sabáli Soma - tanuló, Reményik-iskola
“Pisába megyünk, vagyis Pisa mellé, és azt várom, hogy Pisába megnézzük a tornyot.”

Sárai László - tanuló, Reményik-iskola
“Nyáron lemegyünk majd a Balatonra. Ott rengeteget fogunk biciklizni, ott fürödni fogunk nagyon sokat és az unokatesómékhoz is átmegyek játszani.”

Bár az osztálynapló becsukódik szeptemberig, az intézmény dolgozóira még sok munka vár.

Sátory Károly - igazgató, Reményik-iskola
“A tantestületre még vár egy kis munka itt az iskolában. Az iskola vezetése pedig vélhetően itt lesz egész nyáron, mert megkezdődnek a felújítási munkák itt az iskolában. Ez azt jelenti, hogy kicseréljük a nyílászárókat, a fűtésrendszert korszerűsítjük és megújulhat az iskola homlokzata.”

A jó időnek köszönhetően a gyerekek sportolhatnak az iskola udvarán, pénteken délután pedig örülhetnek, hiszen kitör a VAKÁCIÓ!