Ma-Holnap

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

Ma-Holnap - április 17.

2008. április 16., 10:33
A hétvégén az SZDSZ megyei küldöttgyűlése is az országos nagykoalíció felbontását támogatta. A liberálisok annak ellenére döntöttek így, hogy Vas megyében régi hagyománya van a szocialisták és a szabad demokraták együttműködésének. A két párt közötti tárgyalások folytatását egyébként csak a zalai és a kisalföldi csoport támogatta. Hogyan tovább, hiszen a megyében egyedülálló módon a két párt együttműködése közös jelöltekben is megtestesült. Kérdéseinkre a stúdióban az SZDSZ megyei elnöke és az MSZP alelnöke válaszol, de a témában kíváncsiak voltunk dr. Hankó Faragó Miklós és dr. Ipkovich György véleményére is.
Közéleti magazinunk másik témája az önkormányzati bérlakásokban élő, tetemes összegű adósságot felhalmozott bérlők sorsa lesz. A lakásbizottság elnökével arról beszélgetünk, mikor kezdik és kiket érint a kilakoltatás, mire számíthatnak a nehéz helyzetbe került családok.
Csütörtök este folytatódik civil sorozatunk is, ezúttal az Y's Man Klub mutatkozik be.
Most is érdemes lesz velünk tartani. A műsorvezető Lovass Tibor 18 órától várja Önöket a képernyők elé!