Ma-Holnap

Kedves Nézőink! 2020. szeptember 25-e előtti videóink technikai okok miatt jelenleg csak a YouTube csatornánkon érhetőek el. Dolgozunk a probléma megoldásán. Megértésüket köszönjük.

A Ma-Holnap augusztus 25-i adásának tartalmából

2005. augusztus 23., 13:23
Nyílt nap lesz pénteken a kőszegi Európa Házban. Miért határoztak úgy, hogy ezen a napon megnyitják az érdeklődők előtt az épület kapuit?

Felújítás, átalakítás történik jelenleg az intézményben. Mi ez, miért van rá szükség, milyen forrásból valósul meg? Milyen célokra használták eddig az épületet? Mik a tervek a következő szemeszterre? Együttműködési megállapodást is aláírnak pénteken Kőszeg városával. Mit kell erről tudni? Ezekről tájékoztat vendégünk, prof. dr. Miszlivetz Ferenc, az ISES Alapítvány Kuratóriumának elnöke, aki " A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje" kitüntetést vehette át augusztus 20-a alkalmából a BDF Európa Tanulmányok Intézete alapítójaként, vezetőjeként, illetve európai hírű és szintű kutatásaiért. Arról is megkérdezzük: mit jelent számára az elismerés?

Prof. dr. István Lajos, a Vas Megyéért Egyesület elnöke arról beszél, hogy szeptember 15-én bioetikai konferenciát rendeznek Szombathelyen. Ez egy új fogalom - miről szól ez a tanácskozás?

Szili Katalin várhatóan októberben városunk vendége lesz.. Miről lesz szó? Mi volt az előzménye ennek?

Album készül Vas megyéről. Mi a cél ezzel? Feiszt György, az SZDSZ városi politikusa, a 3. sz. választókörzet önkormányzati képviselője mesél erről.

A képviselői fogadóórában az Önök kérdéseit is várjuk.