Hírek

Zsinórban harmadik meccsét nyerte a Falco

2012. október 15., 16:52

Egymás után harmadik bajnoki győzelmét aratta a SZOVA-Trend Optika KC Szombathely NB I-es kosárcsapata. A vasi sárga-feketék az Aréna Savariában 75:72-re verték a Szeged együttesét.

Zsinórban harmadik meccsét nyerte a Falco

Két veretlen gárda  találkozott az NB I-es  férfi kosárlabda-bajnokság harmadik fordulójában az Aréna Savariában, ahol jó 2 ezer néző előtt fogadta a Falco a Szeged csapatát. A mérkőzést a vendégek kezdték határozottabban, akik a remeklő Csorvási Milán találataival előbb elléptek 8:4-re, majd pedig 25:20-as vezetéssel zárták az első negyedet. A rendkívül kevés pontot hozó második etapban viszont sikerült fordítaniuk a hazaiaknak, így Bencze Tamás tanítványai vonulhattak minimális előnnyel a nagyszünetre. Fordulás után semmit sem változott a derbi koreográfiája: szinte felváltva találtak be a küzdő felek, ennek köszönhetően 53:53-as döntetlenről indulhatott a zárónegyed. Két perccel a végső dudaszó előtt is még egálra állt a mérkőzés. 69:69 után azonban a hajrá valamivel jobban sikerült a hazaiaknak, akik végül 75:72 arányban megnyerték a találkozót. Így a SZOVA-Trend Optika KC három fordulót követően három győzelemmel a tabella közvetlen élmezőnyében áll.

Bencze Tamás vezetőedző, SZOVA-Trend Optika KC
...


A szombathelyiek a pontvadászat negyedik körében Pécsett lépnek majd pályára. A találkozót október 20-án szombaton 18 órakor játszák le a csapatok.