Hírek

Voli itthon pihen

2011. július 07., 16:08

Szombathelyen tölti a szabadságát Koman Vladimir, a Sampdoria jelenlegi, a Haladás volt labdarúgója. A 22 esztendős válogatott középpályás a jövő héten utazik vissza olasz csapatához, ám a jövőjét más gárdában képzeli el.

Voli itthon pihen

Még egy éves szerződés köti az olasz Serie A-ból kiesett  Sampdoria csapatához Koman Vladimirt. A fiatal középpályás azonban nem szeretné követni a Samp-ot az olasz másodosztályba,  más gárdában képzeli el jövőjét.

Koman Vladimir játékos, Sampdoria
Türelmetlenül várom már, hogy rendeződjön a sorsom. Bízom benne, hogy egy jó csapatba sikerül majd eligazolnom. Azért mondom ezt, mert már hat éve vagyok Olaszországban és úgy érzem, hogy új kihívásra van szükségem.

A  válogatott középpályás elmondása szerint legszívesebben a Bundesligában folytatná pályafutását, és erre van is reális esélye, ugyanis egy német első osztályú csapat érdeklődik utána. Jó ajánlólevél lehet számára, hogy eddigi 12 válogatott fellépésén 3 gólt is szerzett: legutóbb a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn is betalált. Az viszont biztos, hogy magyar  klubba nem igazolna, bár a Haladás még most is közel áll a szívéhez: a szombathelyiek minden mérkőzéséről forródróton kap információt szüleitől. Koman Vladimirnak az a  véleménye, hogy  a vasi zöld-fehérekre egy határozottan jó idény várhat, s reményei szerint rá is. Bár hogy melyik csapat mezében, az még egy ideig kétséges  maradhat.