Hírek

Vereséggel nyitott az Admirál az élvonalban

2011. augusztus 31., 22:34

Nem sikerült a bemutatkozás az NB I-ben az Admirál-Haladás VSE futsal csapatának: a szombathelyi gárda 5:1-es vereséget szenvedett a Vasas otthonában. A vasi gárda szeptember 12-én a Gödöllő elleni hazai mérkőzésen köszörülheti ki a csorbát.

Vereséggel nyitott az Admirál az élvonalban

Remekül szerepelt a nyári felkészülési mérkőzéseken az Admirál-HVSE futsalcsapata. Pálmay Tamás együttese többek között a magyar bajnok Győri ETO-t is alaposan megszorongatta. Ezek után váratlanul rosszul sikerült a vasi gárda bemutatkozása az élvonalban.

Pálmay Tamás vezetőedző, Admirál-Haladás VSE
Úgy tűnik, hogy egy picit elaltatott  bennünket a felkészülési mérkőzések sikeressége. Sajnos a Vasas ellen nem úgy működött a társaság, ahogy ezt megszoktuk. Sok egyéni hiba volt, fegyelmezetlenség. Tompák voltunk, fásultak. A Vasas viszont jó csapat benyomását keltette.

A Vasas elleni fővárosi összecsapáson a szünetben még 1:1-es döntetlenre állt az újonc szombathelyi gárda. A szünet után viszont kiderült, hogy futsalban is nagy a különbség az első és a második osztály között.

Bagó Gábor játékos, Admirál-Haladás VSE
Úgy érzem, hogy azért itt gyorsabb a játék. Fejben gyorsabbak a játékosok. Tudják, hogy mit miért csinálnak, hová fussanak. Véleményem szerint meg fogjuk szokni ezt a környezetet és nem lesz gond.  

Javításra szeptember 12-én nyílik lehetőség, amikor a vasi csapat az Aréna Saváriában fogadja a Gödöllő gárdáját.