MNB - 2
MNB

Hírek

Vereséggel kezdte a divízió II-es bajnokságot a Haladás Crushers amarikaifutball-csapata

2013. március 25., 17:12

A szombathelyiek 5 pontos vezetésüket eltékozolva 14:12-re kaptak ki hazai pályán az Újbuda Rebels második gárdájától.

Vereséggel kezdte a divízió II-es bajnokságot a Haladás Crushers amarikaifutball-csapata

Elég nagy volt a jövés-menés a téli holtidényben a Haladás Crushers divízió II-es amerikaifutball-csapatánál. A vasiaknál  több játékos is a távozás mellett döntött, viszont nagyon jól jött az a tény, hogy a zalaegerszegi gárda nem nevezett egyik bajnokságba sem, így több focistájuk szabadon igazolhatóvá vált.

Őri Csaba vezetőedző, Haladás Crushers
"Csapatunk magja maradt a tavalyi. Három játékosunk távozott Győrbe, ellenben négy játékost sikerült igazolnunk Zalaegerszegről. A terveink mindenképpen az elődöntőbe jutás. Hasonlóan az előző évekhez. De most szeretnénk a bajnoki döntőbe is bejutni. Nagyon sok újoncunk van és várunk még további játákosokat."

A Haladás Crushers a pontvadászat első fordulójában hazai pályán fogadta az Újbuda Rebels második együttesét. A találkozó jól indult a vasiak számára és még a derbi vége előtt hat perccel is 12:7-re vezettek. A hajrában azonban fordítani tudtak a vendégek és végül 14:12-es győzelemmel távozhattak Szombathelyről.

Baranyai Bence amerikaifutballista, Haladás Crushers
"Sajnos az döntötte el a meccset, hogy a hibákból nem tanultunk. Nagyon sok hibát vétettünk, amit ők kihasználtak. Persze nekik is volt hibájuk, mi is kihasználtuk őket. Csak ők talán egy picivel jobban. Több eladott labdánk volt és a szerencse is melléjük állt."

A vasi gárda a következő fordulóban, április 7-én vasárnap  Pécsre látogat. A Gringos elleni meccset a papírforma alapján mindenképpen meg kellene nyerniük a szombathelyieknek.