Hírek

Vasi tornász sikerek a korosztályos tornász OB-n

2011. december 14., 23:00

Összesen öt érmet nyertek a Szombathelyi Sportiskola serdülő tornászai a Budapesten rendezett korosztályos országos bajnokságon. Ezt követően az ausztriai Klagenfurtban egy nívós nemzetközi viadalon is letették névjegyüket.

Vasi tornász sikerek a korosztályos tornász OB-n

A felnőttek után a Szombathelyi Sportiskola serdülő korosztályú tornászpalántái is remekeltek az országos bajnokságon. Szinte minden szeren nívós gyakorlatot mutattak be. Ennek köszönhetően öt éremmel a tarsolyukban tértek haza a fővárosból.

Hüll Tamás edző, Szombathelyi Sportiskola
Két versenyzőnk serdülő kategóriában indult. Mindkettő három szeren is fináléba jutott. Nagyon meg vagyok elégedve velük. Bár sajnos a csapatunkat azért elérte pár kisebb , apróbb sérülés. Ezeket kell majd a jövőben kizárna.

Székely Dóra egyértelműen esélyesként érkezett a magyar bajnokságra.  Végül ugrásban nyújtotta a legjobb teljesítményt, ami után az aranyérmet akasztották a nyakába.

Székely Dóra tornász, Szombathelyi Sportiskola
Nagyon sokan voltunk. Első nap gerendán nem kerültem döntőbe, de aztán a többi szeren igen. Ugrásban első lettem, talajon második, korláton pedig harmadik.

Tóth Bianka két érmes helyezése mellett összetettben és gerendán is csak minimális különbséggel maradt le a dobogóról. Ennek ellenére maximálisan elégedett lehet produkciójával.  

Tóth Bianka tornász, Szombathelyi Sportiskola
Két és fél hónapot készültünk erre a versenyre. A versenyen három szeren is  fináléba kerültem. Összetettben negyedik helyezett lettem, ugrásban harmadik, gerendán negyedik és talajon második. Nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményemmel.

A Szombathelyi Sportiskola tornászai egy ausztriai utánpótlás  nemzetközi versenyen is résztvettek. Az erős mezőnyben ugyan érmet nem nyertek, de azért így is sikerült letenniük névjegyüket.