Hírek

Változások és célok a Swietelsky-Halinál

2013. augusztus 16., 16:56

Pontosan tíz nappal a bajnoki rajt előtt sajtótájékoztatót tartott a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. Az összejövetelen ismertették a szakosztálynál történt változásokat és megfogalmazták a célokat a hamarosan induló szezonnal kapcsolatban.

Változások és célok a Swietelsky-Halinál

Komoly változások történtek a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapatának háza táján a nyári holtidényben. A klubtól több játékos távozott illetve abbahagyta az aktív sportolást. Helyükre a vezetőség válogatott szintű labdarúgókat igazolt, így a hamarosan kezdődő szezonnak kifejezetten komoly célokkal futhatnak neki a vasi zöld-fehérek.

Bokor Zsolt elnök, Swietelsky-Haladás VSE
“Lehet, hogy merész lesz az, amit most mondok. Remélem a szakmai stáb nem fog megróni érte. De én titkon nagy dolgokban reménykedek. Ahogy sikerült erősítenünk, három válogatott szintű játékos érkezett. Így én remélem, hogy a dobogó közelében leszünk. Tehát a négy között.”

A szombathelyiek augusztus 26-án hétfőn 18 óra 15 perckor kezdik el a 2013-2014-es bajnokság küzdelmeit. A gárda az első fordulóban rögtön a lehető legnehezebb ellenféllel, a bajnoki címvédő Rába ETO gárdájával néz majd farkasszemet az Aréna Savariában.

Horváth Levente vezetőedző, Swietelsky-Haladás VSE
“Egy nagyon jó erőfelmérő lesz, mert az eslő fordulóban a bajnok Győr érkezik. Jelen pillanatban sötét ló számomra, mert a légiósaikat kicserélték és más az edző is. Azt mondom, hogy egy nagyon erős ellenfél jön. “

A bajnokság rajtjáig még pontosan tíz napjuk van a vasiaknak. Addig napi két edzéssel, valamint gyakorló mérkőzésekkel készülnek. A tervek szerint még pályára lépnek a Veszprém, valamint a Zalaegerszeg csapatának otthonában is.