Hírek

V. Szurkolók Kupája

2012. február 03., 15:18

Immár ötödik alkalommal rendezik meg Szombathelyen a Haladás munkacsarnokában  a Szurkoló Kupa kispályás labdarúgótornát. A szombaton reggel 9 órakor kezdődő rendezvényen ezúttal tíz csapat lép majd pályára.

V. Szurkolók Kupája

A hagyományos kispályás focitornán ezúttal is 10 gárda küzd majd meg a helyezésekért. Négy csapat a rendező Haladást képviseli, két-két együttes érkezik Kispestről illetve Kecskemétről. Rajtuk kívül a Békéscsaba, valamint a címvédő Paks drukkerei utaznak Szombathelyre. A vendéglátó zöld-fehér szurkolók alaposan felkészültek a nagy derbikre.

Márkus Zsolt elnökségi tag, Haladás Szurkolói Kör
Elindultunk  edzőtáborba, többször is résztvettünk ezen. Elmentünk focizni több csapattal is. Nehezebb, könnyebb csapatok ellen játszottunk. Mindezt azért, hogy jól szerepeljünk ezen az V. Szurkolók Kupáján, amit nagyon várunk már.

A mérkőzések reggel 9 órakor kezdődnek majd a Haladás VSE Rohonci úti munkacsarnokában. Az 5+1 fős csapatok a csoportmeccseken 1x13 perces találkozókat játszanak, míg a délután negyed ötkor kezdődő döntő 2x10 percig tart majd.

Keringer Zsolt elnök, Haladás Szurkolói Kör
Nagyon komolyan veszik a csapatok. Én úgy gondolom, hogy ezt az elmúlt 5 év elég rendesen bizonyította. Nem csak Szombathelyen, hanem amikor minket hívnak Kispestre vagy bárhová. Mindenki véresen komolyan veszi. Természetesen amellett mindenki győzni szeretne.

A győzelem mellett a rendezvény egyik legfontosabb célja a szurkolótáborok közötti jó kapcsolat elmélyítése. Ennek érdekében a foci mellett több kísérőprogram lesz majd a rendezvényen, így például büntetőrúgó-verseny is.