Hírek

Utolsó forduló: Haladás - Paks

2010. május 21., 11:01
Hétvégén lesz a labdarúgó NB I utolsó fordulója. A bajnoki cím sorsa is most fog eldőlni, kiderül, hogy a Debrecen vagy a Videoton végez-e az élen. A Szombathelyi Haladásnak a 8. hely megtartása a célja a vasárnap este fél hatkor kezdődő Paks elleni meccsen.
Utolsó forduló: Haladás - Paks


A jelenleg 14. helyen álló Paksot fogadja a Haladás vasárnap. Ősszel 2:0-ra kapott ki Pakson a Róth csapat. Most a tabella alapján esélyesebb a szombathelyi együttes. A 8. hely megtartásához azonban vagy a győzelem szükséges, vagy az, hogy a Budapesti Honvéd a Bozsik stadionban ne tudja legyőzni a 6. helyen álló Ferencvárost. A paksiak, ha győznek Szombathelyen,  akár 4 helyet is ugorhatnak a tabellán, így még a Pápa elé is felérhetnek Lisztesék. A szombathelyi mester szerint kár latolgatni az esélyeket, a bajnokság úgyis a pályán dől majd el.

Róth Antal
"Úgy vagyunk vele, hogy amíg nincs vége a bajnokságnak, a legtöbbet szeretnénk kihozni belőle."

Róth Antal a péntek esti tréning után jelöli ki a kezdő tizenegyet. Annyit azonban sikerült megtudnunk, hogy Kenesei Krisztián ott lesz a kezdők között. A Soproni Liga utolsó fordulóját egy időben tartják vasárnap este fél hatkor.