MNB
MNB - 2

Hírek

Utánpótlás labdarúgó tornát rendezett a Haladás VSE Papp István Emlékére

2012. június 25., 18:14

16 csapat részvételével U8-as nemzetközi  labdarúgó viadalt rendezett a Haladás VSE. A Papp István Emléktornán Szombathelyről a házigazda klub mellett a Grudball lépett pályára, de a vasi gárdák képviseletében itt volt a Szentgotthárd is. Az NB I-es csapatok közül a Videoton, a Siófok, a Kaposvár és a Pápa is elküldte utánpótlás együttesét Szombathelyre.

Utánpótlás labdarúgó tornát rendezett a Haladás VSE Papp István Emlékére

A szakemberek véleménye szerint ugyan az eredmény csak másodlagos, ám erről a gyerekek egészen másképpen  vélekedtek. Óriási lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe. Szinte minden labdaért, gólért hatalmas harc  folyt a pályákon.

A csapatokat nagyon sok szülő, szimpatizáns kísérte el Szombathelyre, így aztán szurkolásban sem volt hiány. A nézők között természetesen nagyon sok sportvezető is volt, ami nem véletlen, ugyanis egy remekül megszervezett tornának lehettek szemtanúi.

A Papp István Emléktornát végül a Videoton csapata nyerte megelőzve a Haladás  VSE és a Pápa együttesét. A szervezők jóvoltából azonban nem csak a győztesek, hanem szinte valamennyi résztvevő átvehetett valamilyen ajándékot, díjat.