Hírek

Újra nyáresti programok a Termálban

2011. június 30., 16:39

Péntek este fél 9-től ismét éjszakai fürdőzésre várja a vendégeket a Termálfürdő. A Vasivíz ZRt. idén már harmadik alkalommal rendezi meg a filmetítéssel egybekötött nyáresti programsorozatát a Savari Mozi közreműködésével. Ezúttal elsőként a nagysikerű Üvegtrigris triológia második részét nézhetik meg a mozikedvelő fürdőzők.

Újra nyáresti programok a Termálban

Már vetítésre készen áll a vászon a termálfürdő medencéjénél. Pénteken lesz az első vetítés a strandon, de emellett más programok is várják az érdeklődőket. Zumbával és viziaerobic-kal kezdődik majd az este, de lesz autentikus üvegtigrisbüfé és koktélbár is. Az előző években már kialakult a törzsközönség is.

Kántás Zoltán fürdő vezető, Vasivíz ZRt.
"Ahogy napközben a célközönségünk illetve a vendégeink jelentős része az idősebb korosztályból és a kisgyermekes családokból tevődik össze, addig az éjszakai fürdőprogram, illetve a filmvetítéssel egybekötött kikapcsolódás inkább a fiatalokat mozgatja meg."


Ennek ellenére az idősebb korosztály résztvételére is számítanak a szervezők. Vígjátékokkal színesítik a péntek estéket, műsorra tűzték még az Üvegtigris harmadik epizódját, valamint a Túl jó nő a csajom című filmet is. Bizonytalan időjárás esetén a programok sorsáról a vetítés napján döntenek, érdeklődni az uszodában lehet.

További információk a 314-336-os telefonszámon.