MNB
MNB - 2

Hírek

Újra a pályán - Újpesten folytatja a bajnokságot a Hali

2013. szeptember 13., 18:07

Két hetes szünet után folytatódik az NB I-es labdarúgó-bajnokság. A tabella hatodik helyén álló Szombathelyi Haladás a nyolcadik Újpest otthonában lép pályára győzelmi reményekkel szombaton 14 órakor.

Újra a pályán - Újpesten folytatja a bajnokságot a Hali

A válogatott programja miatt szünetelt az élvonalbeli futball-bajnokság. A világbajnoki selejtezőkön szereplő nemzeti együttesben két szombathelyi játékos, Guzmics Richárd és Devecseri Szilárd is pályára lépett. A két labdarúgó szerdán hajnalban érkezett haza, így nem volt túlságosan sok idejük a pihenésre, feltöltődésre.

Guzmics Richárd labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Két mérkőzésen játszottam. A Románia elleni nem sikerült olyan jól, viszont az észtek ellen sikerült javítanunk és ezzel visszaszereztük a szurkolók bizalmát. Reményt adtunk arra, hogy a csoportban a második helyet még meg tudjuk szerezni. Az a vb-re a kijutáshoz a célunk. Azóta sikerült regenerálódnunk.

A  pontvadászat legutóbbi, 6. fordulójában a vasi zöld-fehérek remek játékkal 3:2 arányban legyőzték a Lombard Pápa együttesét. Nagy kérdés, hogy ezt a  jó formát sikerül-e a következő bajnoki derbire is átmentenie  a szombathelyi együttesnek.

Devecseri Szilárd labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“A Pápa ellen jól játszottunk, sok helyzetet sikerült kidolgoznunk. Reméljük, hogy Újpestről is győztesként távozunk majd, ahogy az MTK ellen is tettük. Remélhetőleg szerencsések leszünk és befelé fog pattanni minden.”

Az Újpest-Haladás mérkőzés szombaton 14 órakor kezdődik a fővárosi együttes otthonában. A 7. fordulóban lejátszandó összecsapáson a tabella nyolcadik helyezettje fogadja a hatodikat.