MNB - 2
MNB

Hírek

Újabb kemény ellenfél vár a Halira

2013. augusztus 15., 17:26

Két győztes mérkőzést követően vasárnap este a listavezető Debrecent fogadja bajnoki mérkőzésen a Szombathelyi Haladás. A találkozó kissé szokatlan időpontban, este 20 óra 30 perckor kezdődik majd a Rohonci úti stadionban.

Újabb kemény ellenfél vár a Halira

Remek formába került az utóbbi időszakban a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A vasi zöld-fehérek először felkészülési mérkőzésen 2:1 arányban legyőzték az olasz Sampdoria együttesét, majd pedig Budapesten bajnoki meccsen verték 1:0-ra az MTK gárdáját.

Guzmics Richárd labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Azt gondolom, hogy minden győztes meccs megfelelő önbizalmat ad a következő mérkőzésre. Lehet ebből meríteni. Ahogy a Sampdoriából merítettünk megfelellő energiát és az MTK-t meg tudtuk verni. Azt gondolom, hogy az MTK-ból is egy megfelelő önbizalmat tudunk meríteni a Debrecen ellen és meg tudjuk nyerni azt a meccset is hazai pályán.”

A pontvadászat negyedik fordulójában az éllovas Debrecen gárdája látogat Szombathelyre. A hajdúságiak eddig mindhárom meccsüket megnyerték és a gólarányuk is egészen imponáló: összesen  12 találatot értek el és csupán egyszer zördült meg a hálójuk.

Fehér Zoltán labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Egyértelmű, hogy nagyon jó csapat. Azt gondolom, hogy idén az egyik bajnokesélyes lehet. Nagyon jó játékosaik vannak. Azt gondolom, hogy itthon  masszív játékkal minden meccset meg szeretnénk nyerni. Erre reális esélyünk is van. Most is azt szeretnénk, ha a szurkolóknak örömet szerezve megnyernénk ezt a mérkőzést.”

A Szombathelyi Haladás-Debrecen mérkőzés egy kissé szokatlan időpontban, vasárnap este 20 óra 30 perckor kezdődik majd. A rendezők ennek ellenére bíznak abban, hogy nagyon sokan látogatnak  ki a derbire a Rohonci úti stadionba.