Hírek

Újabb gólzáporos győzelmet aratott a Viktória Trend Optika FC

2011. szeptember 06., 11:34

A szombathelyiek ezúttal  9:1-re verték a Győri Dózsa együttesét.

Újabb gólzáporos győzelmet aratott a Viktória Trend Optika FC

Előzetesen szoros mérkőzésre számított mindenki, ezzel szemben 9:1 arányú győzelmet aratott a Viktória Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata a Győri Dózsa otthonában. Pedig a derbi nem úgy indult, hogy sima szombathelyi  siker lesz a vége, ugyanis a találkozó 13. percében Nagy Hedvig 11-esével a hazaiak szereztek vezetést.  A folytatásban viszont átvették az irányítást a vasiak és a 21. percben Megyeri Boglárka találatával egyenlítettek, majd Sipos Lilla bombája után már a vasiaknál volt az előny. A félidő hajrájában aztán jött a feketeleves a Rába-partiak számára:  Rácz Zsófia egymás után kétszer is mattolta Szalontait, Megyeri újabb gólját követően pedig már  1:5 állt a képzeletbeli eredményjelzőtáblán.

Fordulás után egy darabig még megúszták újabb bekapott gól nélkül a győriek, ám az utolsó negyedórára teljesen elkészültek az erejükkel Vígh Zsolt tanítványai. Ezt kihasználva a 75. percben Rácz Zsófia  megszerezte harmadik találatát is, amellyel 1:6-ra alakította az eredményt.  A  végjátékban pedig ismét elkezdtek potyogni a  viktóriás gólok: Sipos Lilla találata után már hattal mentek a vasiak. A csereként beálló Papp Tamara duplájával pedig beállította az 1:9-es végeredményt.

A  Viktória Trend Optika FC négy forduló után 100 százalékos teljesítménnyel az első helyen áll. A szombathelyiek vasárnap 15 órakor a Femina csapatát fogadják a Király Sportlétesítményben.