Hírek

Újabb Falco-siker (összefoglaló)

2010. március 17., 20:41
Két héten belül másodszor fektette két vállra a Körmend kosárlabda csapatát a Falco, ráadásul ezt a sikert idegenben érték el a sárga-feketék. Szerda este a Magyar Kupa negyeddöntőjének első találkozóján 81-69-re győztek Kálmánék, a visszavágó egy hét múlva lesz az Arena Savariában.
Újabb Falco-siker (összefoglaló)

Az első percektől felvette a ritmust a Falco a nagy lendülettel kezdő Körmenddel, most nem hagyták meglépni a hazai együttest. Sőt, néhány perc játék után Sabáli Balázsnak kellett időt kérnie, mert átvették a vezetést a szombathelyiek. A tudatos csapatjátékot játszó Falco ettől kezdve végig tartani tudta előnyét, amely 19 pontra is nőtt.

Többen is kirobbanó formában játszottak a sárga-feketéknél. Ez vonatkozik a cseresorra is, akiket hamar be kellett vetnie Nikola Lazicnak, hiszen a kezdőötösből Pankár és Dies is már az első negyedben három személyi hibánál tartott. A továbbjutás esélyével, 12 pontos előnnyel várhatja a Falco a március 24-i visszavágót. Amennyiben hasonló játékkal sikerül meglepni az ellenfelet, akkor három egymást követő évben Final Four résztvevő lesz a szombathelyi gárda.