Hírek

Új támogató segíti a Viktória FC menetelését

2011. augusztus 26., 15:46

Névadó szponzori szerződést kötött a Viktória FC Szombathely élvonalbeli női labdarúgó-csapatával az egyik szombathelyi optikai cég. Az együttműködés részleteit a felek sajtótájékoztató keretében ismertették a média képviselőivel.

Új támogató segíti a Viktória FC menetelését

Meglett az eredménye a Viktória FC remeklésének: az elmúlt szezonban elért Magyar Kupa aranyérem, valamint bajnoki ezüstérem is jelentős szerepet játszott abban, hogy új névadót találtak a szombathelyiek. A szponzor első lépcsőben 2012. december 31-éig támogatja a szombathelyi női labdarúgó klubot.

Nagyidai Zoltán cégvezető, Trend Optika

Mindenképpen egy reklám lehetőség ez a számunkra, amit mindeképpen pozitívan szeretnénk kihasználni. Illetve a látványsportot, ezen belül a női labdarúgást szeretnénk ezzel segíteni.

A csapat vasárnap a Nagypáli elleni hazai mérkőzésen már az új, Viktória-Trend Optika FC néven szerepel. A válogatott együttesből haza tért játékosokkal kiegészülve a szombathelyi gárda győzelemmel szeretné emlékezetessé tenni a névadót.

Barczi Csaba elnök, Viktória-Trend Optika FC

A Trend Optika szakmai célokat nem tűzött ki elénk. Ezt úgy gondolom, hogy saját magunk tűzzük ki rendszeresen, de most már az elmúlt 5 évben, vagy mondhatom 10 évben nincs más célunk mint a bajnokság.

A szerződő felek azt remélik, hogy a szponzoráció segítségével a vasi gárda már ebben a szezonban vissza tudja hódítani az MTK-tól a bajnoki címet. A játékosok szerint ez azért nem lesz olyan egyszerű, de a feladat nagysága megsokszorozhatja erőiket.